31 Mayıs 2009 Pazar

Sta4cad v13


STA4-CAD programı; çok katlı betonarme yapıların statik, deprem, rüzgar ve betonarme analizini entegre olarak yapan bir paket programdır. Program; statik ve betonarme analizleri, standart ve yönetmelikleri esas alacak şekilde yapabilmektedir.
Program, statik analizde rijit kat diyaframını dikkate almakta, her noktada 6 serbestlikli 3 boyutlu stifness metodu ile kullanmaktadır.
Plan aplikasyon olarak grafik ortamda girilen yapı bilgileri, eş zamanlı olarak planda ve 3 boyutlu görüntüde işlenmektedir. Veri girişinde, akıllı menülerle; yük, boyut ve yönetmelikle ilgili bilgiler mouse ile düzenlenebilmektedir.


20 soruda evrim çöpe


19. yüzyılda materyalizmin bilime bulafltırildiği, bilimin materyalizmin dogmalarına göre çarpıtıldığı doğrudur. Ama 20. ve 21. yüzy›ldaki geliflmeler, bu köhne felsefeyi yerle bir etmifl ve materyalizm taraf›ndan gizlenen yarat›l›fl gerçe¤ini ortaya ç›karm›flt›r. Ünlü Newsweek dergisinin 27 Temmuz 1998 tarihli say›s›nda kulland›¤› Science Finds God (Bilim Allah'› Buluyor) bafll›¤›nda ifade edildi¤i gibi, materyalist yanılgıların ardından, bilim, tüm evrenin ve canl›lar›n yarat›c›s› olan Allah'ı
bulmuştur. 
BURADAN İNDİR PDF FORMATINDA

Pegasus’tan 119.99 TL’lik yurtdışı bilet fırsatı

Pegasus; 28-31 Mayıs tarihleri arasında www.flypgs.com internet sitesi üzerinden satışa çıkaracağı 10 Haziran - 15 Temmuz arası seyahat tarihli tüm Pegasus yurtdışı uçuş noktalarına her şey dahil 119.99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı sunuyor.

SIRADIŞI YAPILAR










İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ DERS NOTLARI



Mühendislik mekaniği , Statik ve Mukavemet gibi temel mühendislik dersleri ile ilgili ders notları bulunmaktadır.

Buradan indirebilirsiniz.

EXTREME BUİLDİNG